Výroba netradičných a moderných maškŕt

      • Obsahová náplň prednášky: 
      • 🦗🐜🐝Jedlý hmyz a jedlé kvety.🌸🌺🌼
        Áno či nie ❔❔
        Za nás jednoznačné áno❕❕❕
        ◽Na tému nových potravín a netradičných surovín využívaných v gastronómii a potravinárstve sa budeme rozprávať s Ing. Evkou Ivanišovou, PhD. 🤩😍🍽🥢
        🕡📌28.11.2022 o 17h v Coworkingu.
        🧇🍪Pripravíme si netradičné chuťovky a maškrty, ako napríklad müsli, sladké guľôčky a ako ingrediencie použijeme práve moderný trend a to jedlý hmyz a kvety. 🐝🐜🌸🌺
        Zahoď zábrany a príď vyskúšať a ochutnať niečo nové❕💥👌